top of page
IMG_8412 3.heic

Perfect Restructure

In deze privétraining leer ik jou alle ins en outs over de perfecte bijwerking en nagelcorrecties. We doorlopen alles fases van A tot Z. Gaande van oud product correct verwijderen, dé perfecte manicure uitvoeren, de architectuur van een kunstnagel opbouwen en hoe dat finaal dient te ogen.

Advanced NNT

Deze privétraining draait om de perfecte natural nail treatment met uitgebreide manicure.
Je brein wordt eerst volgepropt met een uitgebreid theoretisch deel waarin je alles leert over anatomie en productkennis.
Je leert je technieken en producten aanpassen op het type klant dat je behandelt. Elke klant heeft verschillende wensen en noden. De productapplicatie wordt aan de hand van de nieuwste techniek aangeleerd, wat mij betreft een ultieme must-know!

IMG_9222 2.jpg
Snapseed 9.jpg

Durable Extension

Tijdens deze privétraining bied ik jou alle inzichten over nieuwe sets! Een correcte nieuwe set is steeds cruciaal om bij de bijwerkingen op een kwalitatieve fundering te kunnen verder
bouwen. Achter deze correcte ‘fundering’ zitten heel wat geheimen en die deel ik héél graag met jou in deze training! Net zoals een huis
moet ook een kunstnagel volgens een aantal regels gebouwd worden om tegen een stootje te kunnen. Het klinkt misschien gek, maar geloof me: klanten merken echt het verschil!

bottom of page